Huis in Stijl Schilderwerken behoort tot de finalisten van de Nationale SchildersVakprijs!

En ineens zit je bij de laatste vier kandidaten van Nederland voor de Schildersvakprijs 2016. De vakprijs, die sinds 2008 jaarlijks wordt uitgereikt, is bedoeld om kwaliteitsbewustzijn binnen de branche en bij opdrachtgevers onder de aandacht te brengen. Huis in Stijl Schilderwerken zond het project Heuvel 11 in en met succes!
Het nieuwe Restaurant “Heuvel 11”, binnen de regio voorheen bekend als De Vrijheid, werd in ere hersteld voor een frisse nieuwe start. Het monument stamt uit de 16e eeuw en vormt samen met de twee naastgelegen panden de oudste stadskern van Oosterhout. Dit jaar onderging het pand voor het eerst sinds negen jaar een uitgebreide onderhoudsbeurt, geheel handgeschilderd. De authentieke kleuren hebben het pand zijn warme, monumentale uitstraling teruggegeven. Heuvel 11 met zijn nieuwe, diepdonkere glans weerspiegelt de omliggende panden tot een harmonieus geheel.

Huis in Stijl Schilderwerken is trots dat het als jonge onderneming dit prestigieuze project onder hun hoede mochten nemen. En het barst van trots dat het nu met dit project door de vakjury genomineerd is voor de Nationale Schildersvakprijs 2016, categorie Onderhoud! Huis in Stijl Schilderwerken dingt samen met drie andere finalisten; Paleis het Loo, Stadsschouwburg Groningen en villa Meijling, mee naar deze felbegeerde prijs.

Finalist Schildersvakprijs

Wie is Huis in Stijl Schilderwerken?

Drieënhalf jaar geleden hakte Gert-Jan Jansen de knoop door. Tijd voor wat nieuws. Tijd voor een nieuw, jong, dynamisch schildersbedrijf in Oosterhout. Met een eigen stijl en eigen karakter. Gert-Jan kon bogen op jaren ervaring en beschikt over de titel Meesterschilder. Hij ging het avontuur aan en wist zich te onderscheiden door subliem schilderwerk. Het ging hem voor de wind. Inmiddels is Huis in Stijl Schilderwerken gegroeid en heeft Gert-Jan een aantal collega’s met eenzelfde passie voor het vak in dienst. En zo’n passie is zichtbaar, kijk maar naar Heuvel 11.

 

Huis in Stijl Schilderwerken twee keer op rij genomineerd voor de Nationale Schildersvakprijs

Ze doen het weer! Ook dit jaar zit Huis in Stijl Schilderwerken weer in de strijd voor de felbegeerde Nationale Schildersvakprijs. Deze prijs brengt op landelijk niveau het kwaliteitsbewustzijn in de schilders- en onderhoudsbranche onder de aandacht. Een vakjury beoordeelt alle nominaties op stijl en kwaliteit.

De vakjury van de Schildersvakprijs reisde wederom naar Oosterhout om de inzending van dit jaar te bewonderen. Afgelopen jaar bereikte Huis in Stijl ook al de finale met het pand “De Vrijheid” op de Heuvel. Ze verlieten trots het podium met een prachtige tweede prijs. De eerste prijs was voor het schildersbedrijf dat Paleis Het Loo onder handen heeft genomen.

Dit jaar staat Huis in Stijl met de inzending “De Oude Pastorie”, eveneens gelegen aan de Heuvel, zeer hoog aangeschreven en is geplaatst in de finale. Dit rijksmonument was na 10 jaar toe aan groot onderhoud en is door het team van Huis in Stijl Schilderwerken in 2 maanden geheel opgefrist. Dit is op een hoogstaande manier met authentieke methodes en producten uitgevoerd. “De Oude Pastorie” is terug in volle glorie en siert het straatbeeld als nooit tevoren.

Op 23 november 2017 vindt de uitreiking van de Schildersvakprijs plaats in het Amstel Hotel in onze hoofdstad. Een plaats op het podium is al een erkenning voor kwaliteit.

Kies kwaliteit, kies Huis in Stijl

Het kiezen van een schilder, het kan een lastige keuze zijn. Uiteraard spelen er meerdere factoren mee in uw beslissing voor degene die past bij uw wensen. Kijk vooral rond op deze website en ontdek welke hoge eisen wij stellen aan ons eigen werk!